Siirry sisältöön

AliExpress tilaaminen

Suunnitelmissa Aliexpress tilaaminen? Autamme tavaroiden tilaamisessa, kuljetuksessa ja tullauksessa.

Oletko ostamassa tuotteita Aliexpress-verkkokaupasta? Lue tästä vinkkimme tilaamiseen, kuljetukseen ja tullaukseen.

Autamme päivittäin suomalaisia asiakkaitamme AliExpress-verkkokaupasta ostamisessa. Tunnemme perinpohjaisesti AliExpressin käytänteet ja niihin liittyvät riskit.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Mikä on AliExpress?

AliExpress on Kiinalaiseen Alibaba-konserniin kuuluva verkkokauppa, joka mahdollistaa kuluttajille ostosten tekemisen suoraan Kiinasta. Verkkokauppa tarjoaa valtavan valikoiman tuotteita, joita myyvät erilaiset kiinalaiset valmistajat ja vähittäismyyjät.

Verkkokaupan tuotevalikoima kattaa muun muassa vaatteita, elektroniikkaa, kodintarvikkeita, koruja, leluja, urheiluvälineitä ja kauneustuotteita. AliExpressissä on myös suuri valikoima edullisia kopioita merkkituotteista, joten ostajien kannattaa olla tarkkana tuotteiden alkuperän ja aitouden suhteen.

AliExpress on suosittu verkkokauppa erityisesti sen halpojen hintojen ja monipuolisen valikoiman vuoksi. Toimitusaika voi kuitenkin olla pitkä, sillä tuotteet lähetetään usein suoraan Kiinasta. AliExpressissä on myös omat käyttäjäarviointijärjestelmänsä, joiden avulla ostajat voivat arvioida myyjien luotettavuutta ja tuotteiden laatua.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko AliExpressistä tilaaminen turvallista?

AliExpress on yleensä turvallinen verkkokauppa, koska löydät paljon lisätietoja ja asiakaspalautteita jokaisesta myyjästä ja tuotteesta. Tämä ei tietenkään anna sinulle 100-prosenttista takuuta, mutta AliExpress panostaa asiakasarvioiden esittämiseen ja haitallisten tarjoajien varhaista havaitsemiseen. Lisäksi verkkokaupassa on lisäsuosituksia, jotka voit huomioida ostoa tekiessäsi.

Voit myös aloittaa online-keskustelun minkä tahansa valmistajan ja palveluntarjoajan kanssa poistumatta verkkokaupasta:

AliExpressistä tilaamisen riskit

Todennäköisesti kiinalainen myyjä tarjoaa myös kuljetusta tilaamillesi tuotteille. Hinta on usein edullinen, mutta kuljetuksen tilaamiseen liittyy riskejä.

Tyypillisesti kuljetuksen toimitusehto on kirjoitettu niin, että se ei sisällä toimitusta ovelta ovelle. Ilman toimitusehtojen asiantuntemusta tätä on vaikea tunnistaa ja ikävät yllätykset ovat yleisiä.

Autamme kuljetuksen järjestämisessä sujuvasti. Lisäksi tarjoamme avun pakollisen tulli-ilmoituksen laatimisessa, kun tavarat saapuvat Suomeen.

Pyydä tarjous

AliExpress tilaaminen on huolitsijoidemme osaamista.

Tilaa kuljetus meiltä

Kuljetamme kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Aina aikataulussa, turvallisesti ja järkihintaan. Autamme myös tullauksessa.

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetukset ketterästi sekä yrityksille että henkilöasiakkaille:

Lisäksi saat meiltä avun Kiinasta tuotavien tuotteiden tullaukseen.

Pyydä tarjous

Moderni ja ympäristöystävällinen kalusto

Hyödynnämme kuljetuksissa monipuolista ja modernia kalustoa. Tarjoamme kuljetukseen parhaiten sopivan kuorma-auton ja vaunun tai lavan. Ympäristöä pyrimme kuormittamaan mahdollisimman vähän.

Et tarvitse merirahtiin omaa konttia

Merirahdille tarjoamme konttikuljetuksina osakonttikuljetuksia (LCL, Less than Container Load) sekä täyskonttikuljetuksia (FCL, Full Container Load).

Järjestämme myös kontin, eli et tarvitse omaa konttia. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen kontin kuljetettavan tavaran määrän, mittojen ja muiden ominaisuuksien mukaan.

Toteutamme merirahtina myös Ro-Ro-kuljetukset.

AliExpress tilaaminen aina kilpailukykyiseen hintaan

Seuraamme tarkasti eri kuljetusmuotojen hinnoittelua ja tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan.

 • Kerromme hintamme kerralla ja tarkasti.
 • Antamamme hinta on ja pysyy ilman piilokuluja.

Palvelemme nopeasti ja henkilökohtaisesti

Kun tilaat kuljetuksen, nimeämme sinulle huolitsijan tiimistämme. Hän vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja dokumentointiin asti. Sama huolitsija toimii yhteyshenkilönäsi kaikissa kuljetuksissasi.

Pyydä tarjous

Valitse helppo ja luotettava AliExpress tilaaminen.

Valitse helppo ja luotettava AliExpress tilaaminen

 • Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa. Kysy lisää ja tilaa kuljetus sähköpostitse, puhelimitse tai kätevällä tilauslomakkeella.
 • Toimimme tehokkaasti ja autamme sinua kaikissa kuljetuksesi vaiheissa. Asiakaspalvelumme on logistiikka-alalla Suomen nopein.
 • Huolitsijamme vastaa kuljetuksestasi tilauksesta lastin purkamiseen määräpaikassa asti. Tarpeen tullen tavoitat huolitsijamme helposti ja nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Jos kuljetettavien tavaroiden myyjä tai ostaja on ulkomaalainen, autamme sinua viestinnässä.
 • Asiointi kanssamme on helppoa. Käytämme ymmärrettävää kieltä ja vältämme hankalia logistiikan termejä.
 • Ilmoitamme tavaran noudosta ja toimituksesta tavaran lähettäjälle aina etukäteen. Näin vältetään turhat viivästykset kuljetuksessasi.
 • Palvelumme ja kuljetuksemme hinta sisältää lähetysluetteloiden laatimisen sekä tavaran luovuttamisesta sopimisen (toimitusehtojen mukaisesti) lähettämäsi tavaran vastaanottajan kanssa.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75