Siirry sisältöön

Palvelumme takaavat sinulle huolettoman kuljetuksen

ETS logistics tarjoaa kansainväliset palvelut, jotka varmistavat turvallisen kuljetuksen Suomesta ja Suomeen. Tutustu palveluihimme ja tilaa kuljetus.

Palveluihimme kuuluu kaikenkokoiset kansainväliset kuljetukset Suomesta, Suomeen ja ympäri maailman. Toimitamme kuljetuksesi perille aikataulussa ja turvallisesti. Emme tee Suomen sisäisiä kuljetuksia.

Kuljetamme kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Ylärajaa kuljetuksen koolle ei ole ja toteutamme myös erikoiskuljetukset.

Kuljetuksien ja tullauksen palveluiden lisäksi järjestämme yhdessä kumppanimme PZU-vakuutusyhtiön kanssa kattavat kuljetusvakuutukset asiakkaidemme kuljetuksille.

Kansainvälinen maantiekuljetus

Toteutamme maantiekuljetukset ovelta ovelle tavaran määrän ja laadun mukaan räätälöitynä.

Lue lisää

Kansainvälinen merikuljetus

Toteutamme merikuljetukset räätälöitynä täyskonteissa, osakonteissa tai ro-ro-aluksilla, tarvittaessa myös ovelta ovelle -palveluna.

Lue lisää

Kansainvälinen lentokuljetus

Tarjoamme Suomessa lentokuljetuspalveluiden lisäksi kokonaisvaltaisen ratkaisun pakettien käsittelyyn.

Lue lisää

Kansainvälinen rautatiekuljetus

Kun kuljetat rahtia Kiinasta tai Kiinaan, tarjoamme kuljetusvaihtoehdoksi turvallista, luotettavaa ja ympäristöystävällistä rautatiekuljetusta.

Lue lisää

Tullauspalvelut

Kun kuljetuksesi lastaaminen tai purku tapahtuu EU-alueen ulkopuolella, olemme apunasi kaikissa tullimaksuihin ja tullaukseen liittyvissä asioissa.

Lue lisää

Kuljetusvakuutukset

Tarjoamme yhteistyökumppanimme kanssa tavarankuljetusvakuutusta, joka kattaa tavaran ja kuljetuksen arvon.

Lue lisää

Palvelemme yrityksiä ja yksityisasiakkaita

Palvelemme ketterästi yrityksiä ja yksityisasiakkaita. Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa.

Palveluumme kuuluu sinulle henkilökohtaisesti nimetty huolitsija, joka vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja kuljetuksen dokumentointiin asti. Sama huolitsija palvelee sinua henkilökohtaisesti kaikissa kuljetuksissasi.

Oikean kuljetusmuodon valitsemissa autamme sinua esimerkiksi kuljetettavan tavaran, aikataulun sekä kuljetuksen hinnan mukaisesti.

Kysy lisää palveluistamme tai jätä meille tarjouspyyntö kuljetuksesta. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

ETS logistics palvelut aina kilpailukykyiseen hintaan

  • Seuraamme tarkasti kuljetusten hinnoittelua.
  • Kerromme kuljetuksen hintamme kerralla tarkasti.
  • Kun annamme hinnan kuljetuksellesi, se on ja pysyy ilman piilokuluja.

Moderni ja ympäristöystävällinen kalusto

Hyödynnämme kuljetuksissa aina monipuolista ja modernia kalustoa. Tarjoamme kuljetukseen parhaiten sopivan kuorma-auton ja vaunun tai lavan. Ympäristöä pyrimme kuormittamaan mahdollisimman vähän.

ETS logistics palvelut palvelevat aina henkilökohtaisesti

Kun tilaat palvelun, nimeämme sinulle huolitsijan tiimistämme. Hän vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja dokumentointiin asti. Sama huolitsija toimii yhteyshenkilönäsi kaikissa kuljetuksissasi.