Siirry sisältöön

Tullauksessa aika on rahaa

Meiltä kaikki tarvittavat tullauspalvelut. Tullauksen asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa tullimaksuihin ja tullaukseen liittyvissä asioissa.

Kun kuljetuksesi lastaaminen tai purku tapahtuu EU-alueen ulkopuolella, esimerkiksi Norjassa, Turkissa tai Kiinassa, kuljetuksellesi nimetty huolitsijamme auttaa sinua tullimuodollisuuksien hoitamisessa asianmukaisesti.

Kuljetettavan tavaran säilyttäminen tulliterminaalissa maksaa ja kuljetuksen kokonaiskustannukset kasvavat turhaan. Siksi autamme sinua tulliselvityksen tekemisessä nopeasti ja tarkasti.

Aloitamme tulliselvityksen valmistelut heti kun sovimme kanssasi kuljetuksesta. Kun kuljetettava tavara sitten saapuu, tulliselvitys on valmiina ja tullaus sujuu mutkattomasti ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Tarjoamme luotettavasti kaikki tullauspalvelut.

Tarjoamme kaikki tullauksen palvelut

Tunnemme yksityiskohtaisesti tullauksen eri osa-alueet ja toimimme yhteistyössä Tullin edustajien kanssa päivittäin.

Toimimme tullauspalveluissakin läpinäkyvästi. Kerromme huolellisesti, miten kuljetuksesi tullimaksut ja arvonlisäverot lasketaan

Tullauksen asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa tullaukseen liittyvissä asioissa. Kun käytät palveluitamme toistuvasti, sama henkilö toimii yhteyshenkilönäsi.

Autamme tullaukseen liittyvissä kysymyksissä ripeästi, sillä aika on tullauksessakin rahaa. Kuljetettavan tavaran säilyttäminen tulliterminaalissa maksaa ja kuljetuksen kokonaiskustannukset kasvavat turhaan.

Autamme tulliselvityksen tekemisessä nopeasti ja tarkasti. Kun kuljetettava tavara sitten saapuu, tulliselvitys on valmiina ja tullaus sujuu mutkattomasti ja mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Tullauspalvelut helposti ja nopeasti

 • Kerromme tarvittavat asiakirjat ja tarvittaessa toimitamme sinulle oikeat asiakirjat.
 • Tarkistamme asiakirjojen sisällön tai laadimme asiakirjojen sisällön kanssasi.
 • Autamme tavaroiden myyjän tai ostajan kanssa asioimisessa, jotta asiakirjat saadaan kuntoon.
 • Teemme tulliselvityksen sähköisesti puolestasi. Tulli-ilmoitus toimitetaan sinulle sähköpostitse.
 • Pyrimme alentamaan kuljetuksesi kokonaiskustannuksia selvittämällä tullimaksuihisi parhaan hinnan ja alennukset.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75