Siirry sisältöön

Tulli-ilmoitus nopeasti ja sääntöjen mukaan

Tulli-ilmoitus meidän avulla nopeasti ja helposti. Tullauksen asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa tulli-ilmoitukseen ja muihin tullaukseen liittyvissä asioissa.

Kun Suomeen tuodaan tavaroita, niistä täytyy tehdä tulli-ilmoitus. Ilmoituksen tekeminen on yrityksen vastuulla, mutta se voidaan tehdä myös edustajan toimesta. Hoidamme tulli-ilmoituksen puolestasi.

Tarjoamme palvelut tulli-ilmoituksen tekemiseen. Tunnemme Suomen tullin ja tullauksen käytänteet perinpohjaisesti.

Autamme tulli-ilmoituksen tekemisessä sääntöjen mukaisesti. Tärkeää on esimerkiksi valita oikea tullimenettely ja siihen soveltuva kauppatapahtuman luonne (liiketoiminnan luonne) tavaran käyttötarkoituksen mukaan.

Autamme myös esimerkiksi tulliselvityksessä, tullimaksujen käsittelemisessä ja tullikoodeissa Lisäksi palveluihimme kuuluu kuljetukset maalla, merellä, ilmassa ja rautateitse.

Pyydä tarjous 

Tulli-ilmoitus helposti ja nopeasti

  • Hintamme ovat aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti tullauksen palveluiden hinnoittelua ja tarjoamme tulli-ilmoituksen tekemiselle kilpailukykyisen hinnan.
  • Tulli-ilmoitusten asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa tulliselvitykseen liittyvissä asioissa.
  • Kun käytät tulli-ilmoituksen palvelua toistuvasti, sama henkilö tiimistämme toimii yhteyshenkilönäsi.
  • Voit käyttää tullauspalveluamme riippumatta siitä, tapahtuuko tavaran kuljetus meidän vai jonkun muun yrityksen toimesta.

Pyydä tarjous

Oletko lähettämässä isoa pakettia ulkomaille? Kuljetamme kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota) aina aikataulussa, turvallisesti ja järkevään hintaan.

Ylärajaa ulkomaille toimitettavan paketin koolle ei ole. Kuljetamme jopa kymmenien tonnien suuruiset lastit ja toteutamme myös erikoiskuljetukset.

Palveluihimme kuuluu kuljetukset maalla, merellä, ilmassa ja rautateitse. Lisäksi tarjoamme avun tullaukseen ja kuljetuksien vakuuttamiseen.

Tarjoamme pakettien kuljetusta ulkomaille sekä yrityksille että yksityisasiakkaille.

Pyydä tarjous

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

  • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
  • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
  • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

  • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
  • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
  • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75