Siirry sisältöön

Kansainvälinen merirahti Suomesta ja Suomeen

Kuljetamme merirahtina kaikki televisiota suuremmat tavarat Suomesta ja Suomeen.

Toteutamme merirahdin kaikkialla maailmassa. Kuljetamme merirahtina kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota) aina aikataulussa, turvallisesti ja järkevään hintaan.

Ylärajaa merirahdin koolle ei ole. Kuljetamme jopa kymmenien tonnien suuruiset lastit ja autamme myös esimerkiksi kontin valitsemisessa.

Palvelemme merirahdissa ketterästi sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita. Toimitamme merirahdin tarvittaessa ovelta ovelle, eli järjestämme tavaroiden kuljetuksen lähtöpaikasta lähtösatamaan ja kohdesatamasta lopulliseen määränpäähän.

Palveluihimme kuuluu kuljetukset myös maalla, ilmassa ja rautateitse. Lisäksi tarjoamme avun tullaukseen ja kuljetuksien vakuuttamiseen.

Pyydä tarjous

Merirahti konttikuljetuksena tai Ro-Ro.

Konttikuljetus tai Ro-Ro

Teemme konttikuljetuksia kaikkiin konttisatamiin ja kaikista konttisatamista, kuten Helsinki, Hamina, Kotka, Rauma ja Oulu. Vastaamme myös kontin kuljetuksista lähetyspaikan, satamien ja määränpään välillä.

Tarjoamme merirahdille myös Ro-Ro-kuljetukset kaikkiin Ro-Ro-satamiin ja kaikista Ro-Ro-satamista, kuten Hanko, Vuosaari, Kotka, Turku ja Oulu.

Saat meiltä myös kontin merirahtiisi

Toteutamme konttikuljetuksina osakonttikuljetukset (LCL, Less than Container Load) ja täyskonttikuljetukset (FCL, Full Container Load).

Kun teet merirahdin kanssamme, saat meiltä käyttöösi kontin, jonka valitsemme kuljetuksesi sisällön ja koon mukaan.

Jos tavaran määrä on pienempi, sinun ei tarvitse merikuljetuksessa maksaa koko kontista. Tarjoamme myös osakonttikuljetuksen (LCL), jolloin käytössäsi on kuljetettavan tavaran määrää vastaava osa kontista.

Jos sinulla ei ole käytössä trukkia kontin lastaamiseen, nostamme kontin maahan ja takaisin kuorma-auton kyytiin nostolaitetta (sideloader) käyttämällä.

Merirahti helposti ja järkihintaan.

Merirahti helposti ja järkihintaan

 • Huolehdimme puolestasi merikuljetuksien rahtikirjoista. Annamme kuljetukselle konossementin (Bill of lading) yhdessä kuljetuksen toteuttavan varustamon kanssa.
 • Neuvomme merirahdin toimituslausekkeiden määrittelyssä. Selvitämme kanssasi, mikä toimituslauseke on sopivin juuri kyseiselle rahdille.
 • Toteutamme merirahdin tavaran määrän ja laadun mukaan räätälöitynä. Vaihtoehtoina ovat täyskontti (FLC), osakontti (LCL) ja ro-ro.
 • Hintamme ovat aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti merirahdin hinnoittelua ja tarjoamme rahdillesi kilpailukykyisen hinnan.
 • Kerromme hintamme kerralla tarkasti. Kun annamme hinnan merirahdillesi, se on ja pysyy ilman piilokuluja.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75