Siirry sisältöön

RoRo – Meiltä kansainvälinen merirahti Suomesta ja Suomeen

RoRo on lyhenne sanoista Roll-on/Roll-off. Se viittaa rahtialukseen, joka kuljettaa pyörillä liikkuvaa lastia. Toteutamme kansainväliset RoRo-kuljetukset Suomesta ja Suomeen. Aina aikataulussa, turvallisesti ja järkevään hintaan.

Kuljetamme kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Ylärajaa merirahdin koolle ei ole. Kuljetamme jopa kymmenien tonnien suuruiset lastit ja autamme myös esimerkiksi kontin valitsemisessa.

Palvelemme ketterästi sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita. Toimitamme rahdin tarvittaessa ovelta ovelle, eli järjestämme tavaroiden kuljetuksen lähtöpaikasta lähtösatamaan ja kohdesatamasta lopulliseen määränpäähän.

Palveluihimme kuuluu kuljetukset myös maalla, ilmassa ja rautateitse. Lisäksi tarjoamme avun tullaukseen ja kuljetuksien vakuuttamiseen.

Pyydä tarjous

Valitse RoRo tai konttikuljetus

Tarjoamme kuljetukset kaikkiin RoRo-satamiin ja kaikista RoRo-satamista, kuten Hanko, Vuosaari, Kotka, Turku ja Oulu. Vastaamme myös rahdin kuljetuksista lähetyspaikan, satamien ja määränpään välillä.

Lisäksi teemme konttikuljetuksia kaikkiin konttisatamiin ja kaikista konttisatamista, kuten Helsinki, Hamina, Kotka, Rauma ja Oulu.

Palvelemme henkilökohtaisesti

Kun tilaat kuljetuksen, nimeämme sinulle huolitsijan tiimistämme. Hän vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja dokumentointiin asti. Sama huolitsija toimii yhteyshenkilönäsi kaikissa kuljetuksissasi.

Kuljetus helposti ja järkihintaan

 • Huolehdimme puolestasi kuljetuksien rahtikirjoista. Annamme kuljetukselle konossementin (Bill of lading) yhdessä kuljetuksen toteuttavan varustamon kanssa.
 • Neuvomme toimituslausekkeiden määrittelyssä. Selvitämme kanssasi, mikä toimituslauseke on sopivin juuri kyseiselle rahdille.
 • Hintamme ovat aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti merirahdin hinnoittelua ja tarjoamme rahdillesi kilpailukykyisen hinnan.
 • Kerromme hintamme kerralla tarkasti. Kun annamme hinnan merirahdillesi, se on ja pysyy ilman piilokuluja.
 • Toteutamme rahdin tavaran määrän ja laadun mukaan räätälöitynä.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75