Siirry sisältöön

Kuljetukset meriteitse kaikkialla maailmassa

Meiltä kansainvälinen merikuljetus Suomesta ja Suomeen. Toteutamme merikuljetukset tavaran määrän ja laadun mukaan räätälöitynä kaikkialla maailmassa.

Palvelemme merikuljetuksissa ketterästi sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita. Toteutamme merikuljetukset kaikkialla maailmassa, tavaran määrän ja laadun mukaan räätälöitynä:

 • Täyskontti (FLC)
 • Osakontti (LCL)
 • Ro-ro

Et tarvitse merikuljetukseen omaa konttia. Saat meiltä käyttöösi kontin, jonka valitsemme kuljetuksesi sisällön ja koon mukaan. Toteutamme myös kuljetukset varastosta satamaan ja satamasta varastoon maantiekuljetuksina.

Valitse konttikuljetus tai Ro-Ro

Teemme konttikuljetuksia kaikkiin konttisatamiin ja kaikista konttisatamista, kuten Helsinki, Hamina, Kotka, Rauma ja Oulu.

Lisäksi tarjoamme merirahdille Ro-Ro-kuljetukset kaikkiin Ro-Ro-satamiin ja kaikista Ro-Ro-satamista, kuten Hanko, Vuosaari, Kotka, Turku ja Oulu.

Meiltä merikuljetus turvallisesti, helposti ja järkihintaan.

Merikuljetus aina kilpailukykyiseen hintaan

Seuraamme tarkasti merikuljetuksien hinnoittelua ja tarjoamme kuljetuksellesi kilpailukykyisen hinnan.

 • Kerromme hintamme kerralla ja tarkasti.
 • Kun annamme hinnan merikuljetuksellesi, se on ja pysyy ilman piilokuluja.

Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa

Palveluumme kuuluu sinulle henkilökohtaisesti nimetty huolitsija, joka vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja kuljetuksen dokumentointiin asti. Sama huolitsija palvelee sinua henkilökohtaisesti kaikissa kuljetuksissasi.

Huolehdimme puolestasi myös merikuljetuksien rahtikirjoista. Annamme kuljetukselle konossementin (BOL) yhdessä kuljetuksen toteuttavan varustamon kanssa.

Lisäksi autamme tullauksen hoitamisessa asianmukaisesti.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75