Siirry sisältöön

Tyytyväisiä asiakkaitamme ja kumppaneitamme

Työskentelemme kansainvälisissä kuljetuksissa jo useiden kymmenien suomalaisten yrityksien kanssa. Yhteistyökumppaneitamme ovat satamat ja muut kuljetusalan toimijat.

Kuopion Käsityöhirsi

Olemme tyytyväisiä. Kuljetukset ovat onnistuneet nopealla aikataululla ja sovitut asiat on pidetty. Erityisen hyvää on meille nimetty vastuuhenkilö, jolta saamme aina tiedon missä mennään.

Jens Salumäe, Toimitusjohtaja

Vormu Oy

Hyvä ja luotettava palvelu. Sain riittävästi informaatiota rahdin aikatauluista ja kuljetus hoidettiin ajallaan. Sovitut asiat pitivät. Hyvä!

Kristiina Asmundi, CEO

The Baltic Guide

Olemme käyttäneet ETS Logisticsia jo vuosien ajan ja lehtemme on aina ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Yritys osaa asiakasystävällisen logistiikkapalvelun ”avaimet käteen” -periaatteella. Hintataso on erittäin kilpailukykyinen.

– Timo Huttunen, Kustantaja

CRONIMET Finland Oy

Olemme aina saaneet hyvää palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Kuljettajat ovat ammattitaitoisia ja lastaamiset ovat sujuneet hyvin. Aikataulut sovitaan hyvissä ajoin ennen kuljetusta ja kysymyksiin vastataan nopeasti.

– Niklas Holmroos, Logistics Coordinator

Vesiurheilukeskus Laguuni Oy

Vesiurheilukeskus Laguuni on käyttänyt ETS Logisticsin palveluita viimeisen kolmen vuoden ajan. Yrityksen asiakaspalvelu on nopeaa ja selkeää. Toimitukset ovat ajallaan sekä hinta kohdallaan. Kokonaisuudessaan hyvä ja luotettava palvelu.

– Juuso Tilaeus, CEO

SCM Finland Oy

Yhteistyö on ollut erittäin joustavaa ja toimivaa. Vastaukset tiedusteluihin saadaan nopeasti, aikataulut pitävät ja asiointi on miellyttävää. Palvelun laatu on loistavaa!

– Mika Illi, Sales Manager