Siirry sisältöön

Toimitamme kuljetuksesi perille aikataulussa ja turvallisesti.

Tarjoamme kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen.

Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas vuoden jokaisena päivänä 24/7. Siksi palvelemme henkilökohtaisesti sekä asiakkaidemme tarpeiden ja aikataulujen mukaisesti – maalla, merellä, raiteilla ja ilmassa.

Kuljetuksien lisäksi tarjoamme tullauksen palvelut, jos kuljetus sitä vaatii. Yhteistyökumppanimme PZU Insurancen kanssa järjestämme myös kattavat kuljetusvakuutukset asiakkaidemme kuljetuksille.

Kansainvälinen kumppani paikallisella palvelulla

Suomessa työskentelemme yhdessä paikallisten kumppaniemme kanssa, joihin kuuluvat esimerkiksi Ahola Transport, DB Schenker, Euroports Finland, Hangon Satama ja Helsingin Satama.

Merikuljetuksissa kumppaneitamme ovat kaikki suurimmat varustamot, kuten
Maersk, Hapaq-Lloyd, MSC ja CMA. Nämä tarjoavat säännölliset lähtö- ja saapumisajat kaikista Suomen pääkonttisatamista.

Asiakkaitamme Suomessa ovat esimerkiksi Cronimet Finland, Ecosir, Habagroup, Motor Power Finland ja Teho-Tekniikka. Meihin luottaa kansainvälisissä kuljetuksissaan myös Tallinnasta käsin toimiva NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence.

Huolitsijamme aina apunasi

Palvelemme asiakkaitamme huolitsijoidemme toimesta aina henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

  • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
  • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
  • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kuljetuksissa

Asiakaspalvelua ja innovaatioita vuodesta 2010

ETS Logistics aloitti toimintansa Tallinnassa 2007. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja on Aleksander Bankiir, jonka koulutustausta ja työura on kansainvälisessä logistiikassa ja liikkeenjohdossa.

Alusta alkaen olemme keskittyneet erityisesti nopeaan ja ystävälliseen asiakaspalveluun sekä innovatiivisiin logistiikan ratkaisuihin.

Työllistämme 11 vakituista työntekijää ja liikevaihtomme vuonna 2022 oli 5,8 Meur.