Siirry sisältöön

Troostwijk

Troostwijk-huutokauppa on perustettu vuonna 1995 ja se on yksi vanhimmista verkkohuutokaupoista maailmassa.

Teitkö ostoksen Troostwijk huutokaupasta ja tarvitset kuljetuksen? Kuljetamme kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Aina aikataulussa, turvallisesti ja järkihintaan.

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetukset ketterästi sekä yrityksille että henkilöasiakkaille:

Lisäksi saat meiltä avun tullaukseen.

Pyydä tarjous

Hyvä tietää Troostwijk huutokaupasta

Ennen kuin haet tavaroitasi, on tärkeää tietää niiden sijainti tarkasti. Troostwijk-huutokaupassa on useita lastauspaikkoja, joten varmista osoite ennen noutoa. Jos et tiedä tarkkaa osoitetta, voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme sinua selvittämään tavaroittesi sijainnin.

Huomioi myös, että eri huutokauppasivustoilla voi olla erilaisia lastausvaihtoehtoja, eikä kaikissa lastauspaikoissa välttämättä ole tarvittavia laitteita, kuten trukkeja tai nostureita. Tarvittaessa järjestämme kuljetuksen nostolaitteilla varustetulla kuorma-autolla ja varmistamme, että noudat tavaroitasi noudattaen huutokauppasivuston lastausvaatimuksia.

On tärkeää noutaa tavarat mahdollisimman pian, sillä ilmainen lastausaika on rajoitettu. Varmista, kuinka kauan varastointiaikaa on jäljellä, jotta vältät ylimääräisiä kustannuksia. Jos tarvitset tietoja varastointiajasta, voit ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua selvittämään sen.

Huomioi, että tavaroita ei voi saada luovutetuksi ennen kuin Troostwijk-huutokaupat on vastaanottanut maksun. Maksumääräys ei siis riitä tavaran noutamiseen.

Kannattaako tavarat noutaa itse vai käyttää kuljetuspalvelua?

Tilastojemme mukaan noin 90% asiakkaistamme käyttää kuljetuspalvelua ja vain noin 10% matkustaa itse Troostwijk-huutokaupan lastauspaikalle noutamaan tavaroitaan omilla kuljetusvälineillään.

Jos aiot noutaa tavarat itse, huomioi, että tavaroiden tarkka sijainti on otettava huomioon matkakustannuksia laskettaessa. Troostwijk-huutokaupan lastauspaikat sijaitsevat ympäri Eurooppaa, joten varmista osoite ennen matkaa.

Suosittelemme pyytämään meiltä tarjousta ja keskustelemaan asiakaspalvelumme kanssa, mikä vaihtoehto sopii sinulle paremmin. Vastaamme kyselyysi nopeasti ja autamme sinua valitsemaan parhaan noutovaihtoehdon.

Troostwijk huutokaupan kuljetukset aina aikataulussa ja järkihintaan.

Meiltä myös suurien tavaroiden kuljetus

Ylärajaa rahdin koolle ei ole. Suurimmat kuljetuksemme ovat kooltaan kymmeniä tonneja ja toteutamme myös kansainväliset erikoiskuljetukset

 • Täyskuormakuljetukset
 • Osakuormakuljetukset
 • Kappaletavarakuljetukset

Teemme kuljetukset luotettavasti ovelta ovelle. Jos rahdilla on kiire, toteutamme sen express rahtina. Autamme tarpeen mukaan myös tullauksessa ja kuljetusvakuutuksissa.

Pyydä tarjous

Moderni ja ympäristöystävällinen kalusto

Hyödynnämme kuljetuksissa monipuolista ja modernia kalustoa. Tarjoamme kuljetukseen parhaiten sopivan kuorma-auton ja vaunun tai lavan. Ympäristöä pyrimme kuormittamaan mahdollisimman vähän.

Et tarvitse merirahtiin omaa konttia

Merirahdille tarjoamme konttikuljetuksina osakonttikuljetuksia (LCL, Less than Container Load) sekä täyskonttikuljetuksia (FCL, Full Container Load).

Järjestämme myös kontin, eli et tarvitse omaa konttia. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen kontin kuljetettavan tavaran määrän, mittojen ja muiden ominaisuuksien mukaan.

Toteutamme merirahtina myös Ro-Ro-kuljetukset.

Troostwijk kuljetukset aina kilpailukykyiseen hintaan

Seuraamme tarkasti eri kuljetusmuotojen hinnoittelua ja tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan.

 • Kerromme hintamme kerralla ja tarkasti.
 • Antamamme hinta on ja pysyy ilman piilokuluja.

Palvelemme nopeasti ja henkilökohtaisesti

Kun tilaat kuljetuksen, nimeämme sinulle huolitsijan tiimistämme. Hän vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja dokumentointiin asti. Sama huolitsija toimii yhteyshenkilönäsi kaikissa kuljetuksissasi.

Pyydä tarjous

Troostwijk huutokaupasta ostettujen tuotteiden kuljetukset myös konttikuljetuksena.

Valitse helppo ja luotettava Troostwijk kuljetus

 • Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa. Kysy lisää ja tilaa kuljetus sähköpostitse, puhelimitse tai kätevällä tilauslomakkeella.
 • Toimimme tehokkaasti ja autamme sinua kaikissa kuljetuksesi vaiheissa. Asiakaspalvelumme on logistiikka-alalla Suomen nopein.
 • Huolitsijamme vastaa kuljetuksestasi tilauksesta lastin purkamiseen määräpaikassa asti. Tarpeen tullen tavoitat huolitsijamme helposti ja nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Jos kuljetettavien tavaroiden myyjä tai ostaja on ulkomaalainen, autamme sinua viestinnässä.
 • Asiointi kanssamme on helppoa. Käytämme ymmärrettävää kieltä ja vältämme hankalia logistiikan termejä.
 • Ilmoitamme tavaran noudosta ja toimituksesta tavaran lähettäjälle aina etukäteen. Näin vältetään turhat viivästykset kuljetuksessasi.
 • Palvelumme ja kuljetuksemme hinta sisältää lähetysluetteloiden laatimisen sekä tavaran luovuttamisesta sopimisen (toimitusehtojen mukaisesti) lähettämäsi tavaran vastaanottajan kanssa.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75