Siirry sisältöön

PS Auction

Ostitko tavaraa PS Auction -huutokaupasta? Meiltä saat tavaran kuljetuksen aina aikataulussa ja järkihintaan.

Ostitko tavaroita PS Auction -huutokaupasta ja tarvitset kuljetuksen Suomesta Ruotsiin? Kuljetamme kansainvälisesti kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Palvelemme henkilökohtaisesti ja nopeasti.

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetukset ketterästi sekä yrityksille että henkilöasiakkaille:

Lisäksi saat meiltä avun tullaukseen.

Pyydä tarjous

Onko parempi noutaa tavarat itse vai käyttää kuljetuspalvelua?

Tilastojemme mukaan noin 80% asiakkaistamme käyttää kuljetuspalvelua ja noin 20% noutaa tavarat Ruotsista omalla ajoneuvollaan, mikäli se on mahdollista.

Jos noudat tavaroita itse, tarkka osoite on otettava huomioon matkakustannuksia arvioitaessa. PS-huutokaupan lastauspisteet ovat sijoitettuina ympäri Ruotsia (älä sekoita niitä PS Auctions -yrityksen toimipaikkoihin).

Ota meihin yhteyttä tarjouksen saamiseksi ja selvittääksesi, mikä vaihtoehto sopii sinulle paremmin.

Hyvä tietää PS Auction -huutokaupasta

Lastaus tulee tehdä mahdollisimman pian, sillä ilmainen lastausaika on rajoitettu. Varmista, kuinka kauan ilmainen varastointiaika kestää välttääksesi ylimääräiset kustannukset. Jos et tiedä, keneltä tällaisia tietoja voi pyytää tai sinulla ei ole aikaa, ota yhteyttä meihin. Me hoidamme sen puolestasi.

Kun noudat tavaroita, tarkista tarkasti missä tavarat sijaitsevat. PS-huutokaupassa on useita erilaisia lastauspaikkoja, joten varmista tavaroiden tarkka sijainti. Jos sinulla ei ole tarkkaa osoitetta, ota meihin yhteyttä. Meillä on suorat yhteydet PS-huutokauppoihin ja selvitämme tuotteidesi sijainnin.

Tavaroita ei luovuteta ennen kuin PS-huutokaupat on vastaanottanut maksun. Meillä on suora yhteys PS-huutokauppojen kirjanpito-osastoon, joten ennen kuin lastaat tavarat, logistiikkatiimimme varmistaa, että siirto on vastaanotettu ja tavarat voidaan kuljettaa.

Eri huutokauppasivustoilla on erilaisia lastausvaihtoehtoja, eikä kaikissa lastauspisteissä ole trukkeja, nostureita tai ramppia lastausta varten. Jos tarvitset nostolaitteella varustetun kuorma-auton kuljetusta varten, me hoidamme sen puolestasi. Palvelumme sisältää viestinnän ja ennakkotarkastuksen, jotta varmistamme, että täytämme tietyn huutokauppasivuston lastausvaatimukset.

PS Auction huutokaupan kuljetukset aina aikataulussa ja järkihintaan.

Meiltä myös suurien tavaroiden kuljetus

Ylärajaa rahdin koolle ei ole. Suurimmat kuljetuksemme ovat kooltaan kymmeniä tonneja ja toteutamme myös kansainväliset erikoiskuljetukset

 • Täyskuormakuljetukset
 • Osakuormakuljetukset
 • Kappaletavarakuljetukset

Teemme kuljetukset luotettavasti ovelta ovelle. Jos rahdilla on kiire, toteutamme sen express rahtina. Autamme tarpeen mukaan myös tullauksessa ja kuljetusvakuutuksissa.

Pyydä tarjous

Moderni ja ympäristöystävällinen kalusto

Hyödynnämme kuljetuksissa monipuolista ja modernia kalustoa. Tarjoamme kuljetukseen parhaiten sopivan kuorma-auton ja vaunun tai lavan. Ympäristöä pyrimme kuormittamaan mahdollisimman vähän.

Et tarvitse merirahtiin omaa konttia

Merirahdille tarjoamme konttikuljetuksina osakonttikuljetuksia (LCL, Less than Container Load) sekä täyskonttikuljetuksia (FCL, Full Container Load).

Järjestämme myös kontin, eli et tarvitse omaa konttia. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen kontin kuljetettavan tavaran määrän, mittojen ja muiden ominaisuuksien mukaan.

Toteutamme merirahtina myös Ro-Ro-kuljetukset.

PS Auction  kuljetukset aina kilpailukykyiseen hintaan

Seuraamme tarkasti eri kuljetusmuotojen hinnoittelua ja tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan.

 • Kerromme hintamme kerralla ja tarkasti.
 • Antamamme hinta on ja pysyy ilman piilokuluja.

Palvelemme nopeasti ja henkilökohtaisesti

Kun tilaat kuljetuksen, nimeämme sinulle huolitsijan tiimistämme. Hän vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja dokumentointiin asti. Sama huolitsija toimii yhteyshenkilönäsi kaikissa kuljetuksissasi.

Pyydä tarjous

PS Auction huutokaupasta ostettujen tuotteiden kuljetukset myös konttikuljetuksena.

Valitse helppo ja luotettava PS Auction kuljetus

 • Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa. Kysy lisää ja tilaa kuljetus sähköpostitse, puhelimitse tai kätevällä tilauslomakkeella.
 • Toimimme tehokkaasti ja autamme sinua kaikissa kuljetuksesi vaiheissa. Asiakaspalvelumme on logistiikka-alalla Suomen nopein.
 • Huolitsijamme vastaa kuljetuksestasi tilauksesta lastin purkamiseen määräpaikassa asti. Tarpeen tullen tavoitat huolitsijamme helposti ja nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Jos kuljetettavien tavaroiden myyjä tai ostaja on ulkomaalainen, autamme sinua viestinnässä.
 • Asiointi kanssamme on helppoa. Käytämme ymmärrettävää kieltä ja vältämme hankalia logistiikan termejä.
 • Ilmoitamme tavaran noudosta ja toimituksesta tavaran lähettäjälle aina etukäteen. Näin vältetään turhat viivästykset kuljetuksessasi.
 • Palvelumme sisältää lähetysluetteloiden laatimisen sekä tavaran luovuttamisesta sopimisen (toimitusehtojen mukaisesti) lähettämäsi tavaran vastaanottajan kanssa.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75