Siirry sisältöön

Tullietuus

Mikä on tullietuus, miten tullietuutta käytetään ja mitä hyötyä tullietuudesta on?

Tullietuus on kansainvälisen kaupan termi, joka tarkoittaa tullimaksujen alennuksia tai vapautuksia, joita sovelletaan tietyistä maista tuotaviin tuotteisiin. Autamme tullietuuksien selvittämisessä.

Tullietuus on osa monenvälistä kauppajärjestelmää, joka pyrkii helpottamaan kaupankäyntiä ja edistämään taloudellista kasvua.

Tullietuudet myönnetään yleensä kehitysmaista tai vähiten kehittyneistä maista tuleville tuotteille, joilla on merkittävä vaikutus kyseisen maan talouteen. Tullietuudet voivat kattaa monia eri tuotteita, kuten maataloustuotteita, tekstiilejä ja elektroniikkaa.

Käytännössä tullietuus tarkoittaa sitä, että tavaran tullimaksu on tavallista pienempi tai sitä ei tarvitse maksaa ollenkaan. Kun haluat selvittää, kuuluuko tavara tullietuuden piiriin, tilaa osaava apu meiltä.

Pyydä tarjous

Vaikutus kansainväliseen kauppaan

Tullietuudet voivat edistää kansainvälistä kauppaa, koska ne vähentävät tuontitavaran hintaa ja siten helpottavat sen myyntiä ja käyttöä. Tämä voi johtaa siihen, että kehitysmaat voivat paremmin kilpailla kansainvälisillä markkinoilla, mikä puolestaan lisää niiden taloudellista vakautta ja vaurautta.

Tullietuuksien käyttö voi hyödyttää myös kuluttajia, joille tullietuus merkitsee alhaisempia hintoja tiettyjen tuotteiden kohdalla. Lisäksi tullietuudet voivat johtaa lisääntyneeseen taloudelliseen yhteistyöhön kehittyneiden maiden ja kehitysmaiden välillä.

Tullietuus haasteet

Tullietuuksien käytössä on kuitenkin myös haasteita. Vaikka tullietuudet voivat edistää kehitysmaita, ne voivat myös johtaa siihen, että ne ovat riippuvaisia ulkomaisesta avusta.

Lisäksi tullietuuksien käyttöönotto vaatii usein hallinnollisia ja lainsäädännöllisiä muutoksia, mikä voi olla aikaa vievää ja kallista.

Tullietuus ja muut tullauksen palvelut meiltä aina kilpailukykyiseen hintaan

Tarjoamme palvelut tullietuuden selvittämiseen. Tunnemme Suomen tullin ja tullauksen käytänteet perinpohjaisesti.

Autamme myös esimerkiksi tulliselvityksessä, tullimaksujen selvittämisessä ja tullikoodeissa.

Seuraamme tarkasti tullauksen palveluiden hinnoittelua ja tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan.

 • Kerromme hintamme kerralla ja tarkasti.
 • Antamamme hinta on ja pysyy ilman piilokuluja.

Pyydä tarjous

Eurolavan kuljetus maantierahtina.

Kansainvälinen kuljetus ovelta ovelle

Tullauksen palveluiden lisäksi, teemme kaikenlaiset kansainväliset kuljetukset ovelta ovelle. Aina aikataulussa, turvallisesti ja järkihintaan.

Autamme sopivimman kuljetusmuodon valitsemisessa:

Ylärajaa rahdin koolle ei ole. Suurimmat kuljetuksemme ovat kooltaan kymmeniä tonneja ja toteutamme myös kansainväliset erikoiskuljetukset

Jos rahdilla on kiire, ratkaisumme on pikakuljetus. Autamme tarpeen mukaan myös tullauksessa ja kuljetusvakuutuksissa.

Pyydä tarjous kuljetuksesta

Valitse helppo ja nopea apu tullietuuden selvittämiseen

 • Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa. Kysy lisää ja tee tilaus sähköpostitse, puhelimitse tai kätevällä tilauslomakkeella.
 • Hintamme ovat aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti tullauksen palveluiden hinnoittelua ja tarjoamme kilpailukykyisen hinnan.
 • Asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa tullietuuden selvitykseen liittyvissä asioissa.
 • Kun käytät palveluamme toistuvasti, sama henkilö tiimistämme toimii yhteyshenkilönäsi.
 • Autamme tarpeen mukaan kaikkien tullauksen asiakirjojen hallinnassa (kauppalasku, pakkausluettelo jne.). Jos asiakirjat eivät ole kunnossa, tullausta ei voida tehdä.
 • Voit käyttää tullauspalveluamme riippumatta siitä, tapahtuuko tavaran kuljetus meidän vai jonkun muun yrityksen toimesta.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 400 961 200