Siirry sisältöön

Kansainvälinen merirahti hinta

Meillä merirahti hinta aina kilpailukykyinen . Kuljetamme merirahtina kaikki televisiota suuremmat tavarat Suomesta ja Suomeen.

Kansainvälisen merirahdin hinta riippuu esimerkiksi kuljetusmatkan pituudesta sekä kuljetettavan rahdin mitoista ja painosta. Meiltä saat aina kilpailukykyisen hinnan merirahdille.

Kuljetamme merirahtina kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Aina aikataulussa, turvallisesti ja järkevään hintaan. Ylärajaa merirahdin koolle ei ole. Kuljetamme jopa kymmenien tonnien suuruiset lastit.

  • Hintamme on aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti merirahdin hinnoittelua ja tarjoamme rahdillesi kilpailukykyisen hinnan.
  • Kerromme hintamme kerralla tarkasti. Kun annamme hinnan merirahdillesi, se on ja pysyy ilman piilokuluja.
  • Erityisesti arvokkaampiin merirahteihin voi olla järkevää ottaa kattavampi vakuutus. Kauttamme saatava tavarankuljetusvakuus kattaa sekä tavaran että kuljetuksen arvon.

Palveluihimme kuuluu kuljetukset myös maalla, ilmassa ja rautateitse. Lisäksi tarjoamme avun tullaukseen.

Pyydä tarjous

Meiltä merirahti järkihintaan.Konttikuljetus tai Ro-Ro

Teemme merikonttikuljetuksia kaikkiin konttisatamiin ja kaikista konttisatamista, kuten Helsinki, Hamina, Kotka, Rauma ja Oulu. Vastaamme myös kontin kuljetuksista lähetyspaikan, satamien ja määränpään välillä.

Tarjoamme merirahdille myös Ro-Ro-kuljetukset kaikkiin Ro-Ro-satamiin ja kaikista Ro-Ro-satamista, kuten Hanko, Vuosaari, Kotka, Turku ja Oulu.

Palvelemme henkilökohtaisesti

Kun tilaat rahdin, nimeämme sinulle huolitsijan tiimistämme. Hän vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja dokumentointiin asti. Sama huolitsija toimii yhteyshenkilönäsi kaikissa kuljetuksissasi.

Osakonttikuljetuksella edullisempi merirahti hinta

Jos kuljetettavan tavaran määrä on pienempi, sinun ei tarvitse merikuljetuksessa maksaa koko kontista. Tarjoamme osakonttikuljetuksen (LCL), jolloin käytössäsi on kuljetettavan tavaran määrää vastaava osa kontista.

Et myöskään tarvitse omaa konttia. Tarjoamme merirahdissa käyttöösi kontin, jonka valitsemme kanssasi kuljetuksesi sisällön ja koon mukaan.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

  • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
  • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
  • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

  • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
  • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
  • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75