Siirry sisältöön

KVD

KVD huutokauppa on perustettu vuonna 1995 ja se on yksi vanhimmista verkkohuutokaupoista maailmassa. Meiltä saat kaikki KVD-huutokauppojen kuljetukset.

Teitkö ostoksen KVD-huutokaupasta ja tarvitset kuljetuksen? Kuljetamme kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Aina aikataulussa, turvallisesti ja järkihintaan.

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetukset ketterästi sekä yrityksille että henkilöasiakkaille:

Lisäksi saat meiltä avun tullaukseen.

Pyydä tarjous

KVD huutokauppa kuljetukset maantiekuljetuksina.

Onko järkevämpää noutaa tavarat itse vai käyttää kuljetuspalvelua?

Tilastojemme mukaan noin 80% asiakkaistamme käyttää kuljetuspalvelua, kun taas noin 20% matkustaa Ruotsiin hakemaan tavaransa omilla kuljetusvälineillään.

Kun noudat tavaroita itse, sinun tulee ottaa tarkasti huomioon kohteen osoite matkakustannuksien laskemisessa. KVD:n latauspisteet sijaitsevat ympäri Ruotsia, ja ne eivät ole sama asia kuin KVD-yrityksen sijaintipaikka.

Voit pyytää tarjouksen meiltä ja varmistaa, kumpi vaihtoehto sopii sinulle paremmin, olipa se sitten oma nouto tai kuljetuspalvelun käyttö. Asiakaspalvelumme vastaa kyselyysi nopeasti.

Hyvä tietää KVD-huutokaupasta

Lastaus KVD-huutokaupan lastauspisteestä tulee hoitaa mahdollisimman nopeasti, sillä ilmainen lastausaika on rajattu. Jotta vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta, tarkista kuinka pitkään varastointiaikaa on saatavilla ilmaiseksi. Jos et tiedä, keneltä tällaista tietoa voisi pyytää tai sinulla ei ole aikaa selvittää asiaa, ota meihin yhteyttä.

Kun noudat tavaroitasi, varmista tarkasti, missä tavarasi sijaitsevat. KVD-huutokaupassa on kymmeniä erilaisia lastauspaikkoja. Jos et tiedä tarkkaa osoitetta, ota meihin yhteyttä. Meillä on suorat yhteydet KVD-huutokauppoihin, joten voimme selvittää tavaroidesi sijainnin.

Tavarat luovutetaan vasta, kun KVD Auctions (KVD huutokaupat) on vastaanottanut rahan tavaroiden myynnistä (maksumääräys yksin ei riitä). Meillä on suora yhteys KV:n kirjanpito-osastoon. Ennen kuin lastaat tavarat, varmistamme että siirtosi on vastaanotettu ja tavarat ovat valmiina kuljetettavaksi.

Jokaisella huutokauppasivustolla on erilaisia lastausvaihtoehtoja. Kaikissa lastauspisteissä ei ole trukkia, nosturia tai ramppia lastausta varten. Joskus kuljetus nostolaitteella varustetulla kuorma-autolla on tarpeen. Palvelumme sisältää kommunikoinnin ja ennakkotarkastuksen, jotta voimme selvittää tietyn huutokauppasivuston lastausvaatimukset.

Meiltä myös suurien tavaroiden kuljetus

Ylärajaa rahdin koolle ei ole. Suurimmat kuljetuksemme ovat kooltaan kymmeniä tonneja ja toteutamme myös kansainväliset erikoiskuljetukset

Teemme kuljetukset luotettavasti ovelta ovelle. Jos rahdilla on kiire, toteutamme sen express rahtina. Autamme tarpeen mukaan myös tullauksessa ja kuljetusvakuutuksissa.

Pyydä tarjous

Moderni ja ympäristöystävällinen kalusto

Hyödynnämme kuljetuksissa monipuolista ja modernia kalustoa. Tarjoamme kuljetukseen parhaiten sopivan kuorma-auton ja vaunun tai lavan. Ympäristöä pyrimme kuormittamaan mahdollisimman vähän.

Et tarvitse merirahtiin omaa konttia

Merirahdille tarjoamme konttikuljetuksina osakonttikuljetuksia (LCL, Less than Container Load) sekä täyskonttikuljetuksia (FCL, Full Container Load).

Järjestämme myös kontin, eli et tarvitse omaa konttia. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen kontin kuljetettavan tavaran määrän, mittojen ja muiden ominaisuuksien mukaan.

Toteutamme merirahtina myös Ro-Ro-kuljetukset.

KVD kuljetukset aina kilpailukykyiseen hintaan

Seuraamme tarkasti eri kuljetusmuotojen hinnoittelua ja tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan.

 • Kerromme hintamme kerralla ja tarkasti.
 • Antamamme hinta on ja pysyy ilman piilokuluja.

Palvelemme nopeasti ja henkilökohtaisesti

Kun tilaat kuljetuksen, nimeämme sinulle huolitsijan tiimistämme. Hän vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja dokumentointiin asti. Sama huolitsija toimii yhteyshenkilönäsi kaikissa kuljetuksissasi.

Pyydä tarjous

Kvd huutokaupasta ostettujen tuotteiden kuljetukset myös konttikuljetuksena.

Valitse helppo ja luotettava KVD kuljetus

 • Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa. Kysy lisää ja tilaa kuljetus sähköpostitse, puhelimitse tai kätevällä tilauslomakkeella.
 • Toimimme tehokkaasti ja autamme sinua kaikissa kuljetuksesi vaiheissa. Asiakaspalvelumme on logistiikka-alalla Suomen nopein.
 • Huolitsijamme vastaa kuljetuksestasi tilauksesta lastin purkamiseen määräpaikassa asti. Tarpeen tullen tavoitat huolitsijamme helposti ja nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Jos kuljetettavien tavaroiden myyjä tai ostaja on ulkomaalainen, autamme sinua viestinnässä.
 • Asiointi kanssamme on helppoa. Käytämme ymmärrettävää kieltä ja vältämme hankalia logistiikan termejä.
 • Ilmoitamme tavaran noudosta ja toimituksesta tavaran lähettäjälle aina etukäteen. Näin vältetään turhat viivästykset kuljetuksessasi.
 • Palvelumme ja kuljetuksemme hinta sisältää lähetysluetteloiden laatimisen sekä tavaran luovuttamisesta sopimisen (toimitusehtojen mukaisesti) lähettämäsi tavaran vastaanottajan kanssa.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75