Siirry sisältöön

FAS toimituslauseke

Mikä on FAS toimituslauseke, mitä hyötyä siitä on ja miten sitä käytetään?

FAS on yksi kansainvälisistä kaupankäyntiin liittyvistä toimituslausekkeista. Sen nimi tulee sanoista “Free Alongside  Ship”. Autamme kaikissa kuljetuksissa ja toimituslausekkeissa.

FAS toimituslauseketta käytetään merikuljetuksen yhteydessä. Myyjä toimittaa tavarat ostajalle asettamalla ne aluksen vierelle lastaussatamassa ja myyjällä on velvollisuus hoitaa myös tavaroiden vientitullimuodollisuudet.

 • Vienti (lastaus Nokialla/satama Helsinki, purkaus Las Vegasissa/satama Los Angeles, FAS Helsinki):

  Suomalainen yritys järjestää tavaroiden kuljetuksen lähtösatamaan (Helsinki), josta laiva lähtee. Suomalaisella yrityksellä on velvollisuus hoitaa vientitullimuodollisuudet. Velvollisuudet päättyvät, kun myyjä on toimittanut tavarat Helsingin satamaan. Satamakustannukset lähtösatamassa (Helsinki) ja määränpääsatamassa (Los Angeles) hoitaa yhdysvaltalainen ostaja. Ostajan on järjestettävä myös tavaroiden kuljetukset meritse Suomesta USA:han sekä maantiekuljetukset Los Angelesin satamasta määräpaikkaan Las Vegasiin.

 • Tuonti (lastaus Jiangsussa/satama Qingdao, purkaus Lahdessa/satama Helsinki, FAS Qingdao):

  Kiinalainen yritys on myyjänä velvollinen toimittamaan tavarat Qingdaon satamaan ja hoitamaan vientitullimuodollisuudet. Tavaroiden kuljetuksen Qingdaon satamasta Suomeen järjestää ostaja (suomalainen yritys). Ostajan on maksettava satamakustannukset sekä Qingdaon että Helsingin satamassa. Suomalaisen ostajan on samalla järjestettävä tavaroiden kuljetus Helsingin satamasta Lahteen.

Autamme sopivan toimituslausekkeen valitsemisessa ja asianmukaisessa toteutuksessa.

Pyydä tarjous

Autamme FAS toimituslausekkeen käytössä ja kaikissa kansainvälisissä kuljetuksissa.

Meiltä kaikenlaiset merikuljetukset

Kuljetamme merirahtina kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Aina aikataulussa, turvallisesti ja järkevään hintaan. Ylärajaa merirahdin koolle ei ole. Kuljetamme jopa kymmenien tonnien suuruiset lastit.

 • Osakonttikuljetukset (LCL, Less than Container Load)
 • Täyskonttikuljetukset (FCL, Full Container Load)

Et tarvitse omaa konttia. Tarjoamme merirahdissa käyttöösi kontin, jonka valitsemme kanssasi kuljetuksesi sisällön ja koon mukaan.

Pyydä tarjous

Konttikuljetus tai Ro-Ro

Teemme konttikuljetuksia kaikkiin konttisatamiin ja kaikista konttisatamista, kuten Helsinki, Hamina, Kotka, Rauma ja Oulu. Vastaamme myös kontin kuljetuksista lähetyspaikan, satamien ja määränpään välillä.

Tarjoamme merirahdille myös Ro-Ro-kuljetukset kaikkiin Ro-Ro-satamiin ja kaikista Ro-Ro-satamista, kuten Hanko, Vuosaari, Kotka, Turku ja Oulu.

FAS toimituslauseke on tärkeä osa merirahtia.

Aina kilpailukykyinen hinta kuljetuksille ja toimituslausekkeille

Hintamme on aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti merirahdin hinnoittelua ja tarjoamme rahdillesi kilpailukykyisen hinnan.

 • Kerromme hintamme kerralla tarkasti.
 • Kun annamme hinnan merirahdillesi, se on ja pysyy ilman piilokuluja.

Erityisesti arvokkaampiin merirahteihin voi olla järkevää ottaa kattavampi vakuutus. Kauttamme saatava tavarankuljetusvakuus kattaa sekä tavaran että kuljetuksen arvon.

Palveluihimme kuuluu kuljetukset myös maalla, ilmassa ja rautateitse. Lisäksi tarjoamme avun tullaukseen.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75