Siirry sisältöön

Alibabasta tilaaminen

Suunnitelmissa Alibabasta tilaaminen? Autamme tavaroiden tilaamisessa, kuljetuksessa ja tullauksessa.

Oletko ostamassa tuotteita Alibabasta? Lue tästä vinkkimme tilaamiseen, kuljetukseen ja tullaukseen.

Autamme päivittäin suomalaisia asiakkaitamme Alibabasta ostamisessa. Tunnemme perinpohjaisesti Alibaban käytänteet ja niihin liittyvät riskit.

Alibaba keskittyy pääasiassa yritysasiakkaisiin (B2B), jotka harjoittavat tuotantoa tai jälleenmyyntiä suurissa määrissä. Tilaukset sisältävät yleensä suurempia määriä tuotteita, kuten “1000 punaista kangaspussia” tai “100 keittiön tuolia“. Yleensä vähimmäistilausmäärä (MOQ) onkin rajoitettu.

Jos taas tuotteiden määrä on pieni, koko on suuri. Suurimmat tilaukset voivat olla jopa kymmenien tonnien painoisia laitteita.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Onko Alibabasta tilaaminen turvallista?

Alibaba on yleensä turvallinen verkkokauppa, koska löydät paljon lisätietoja ja asiakaspalautteita jokaisesta myyjästä ja tuotteesta. Tämä ei tietenkään anna sinulle 100-prosenttista takuuta, mutta Alibaba panostaa asiakasarvioiden esittämiseen ja haitallisten tarjoajien varhaista havaitsemiseen. Lisäksi verkkokaupassa on lisäsuosituksia, jotka voit huomioida ostoa tekiessäsi.

Voit myös aloittaa online-keskustelun minkä tahansa valmistajan ja palveluntarjoajan kanssa poistumatta verkkokaupasta:

Toimi näin ennen kuin maksat tavaroista

 • Käytä mahdollisuuksien mukaan palveluntarjoajia, jotka ovat toimineet pidempään ja ovat saaneet positiivista palautetta asiakkailta.
 • Pyydä tarjoajilta referenssejä eurooppalaisista yrityksistä, joille he ovat aiemmin myyneet tuotteitaan.
 • Suosittelemme QIMA (aikaisemmin Asiainspection) tarkastusta. Palvelu sisältää QIMA:n edustajien tarkastuksen paikan päällä ja tuotteiden laadunvalvonnan. QIMA antaa tuotteelle puolueettoman ja rehellisen arvioinnin.
 • Tarkista CE-merkinnän olemassaolo (pelkkä tuotteessa oleva teksti CE ei yksin riitä) ja merkinnän myöntävän viranomaisen akkreditointi. Tuotteita, joilla ei ole tätä sertifikaattia, ei saa tuoda EU:hun.
 • Ole varovainen kiinalaisen rahdinantajan tarjoamalta näennäisesti suotuisalta kuljetushinnalta, koska 99 prosenttia tapauksista tarjottu hinta ei sisällä paikallisia kustannuksia Euroopassa. Lue lisää kuljetushinnan riskeistä täältä.
 • Varmista, että myyntitarjous sisältää tavaroiden pakkaamisen käyttämällä vain lämpökäsiteltyjä (fumigoituja) materiaaleja, joilla on ISPM 15 -merkintä.

Kuka määrittelee tullimaksun ja mistä löydän oikean numeron?

Tullimaksu ei ole sama kaikille tavaroille, sillä erityyppisiä tavaroita on tuhansia. Tarkista tavaroiden tullimaksu ennen tilaamista ja ennen kuin maksat laskun kiinalaiselle myyjälle.

Tämä on tarpeen, sillä tavaroiden omahinta ei riipu vain ostohinnasta ja kuljetusmaksuista, vaan myös veroprosentista. Jos tullimaksu on liian korkea, on parempi ostaa kyseinen tuote Euroopan Unionin jäsenvaltion yritykseltä, sillä EU:sta ostettaessa tullimaksu on 0 %.

Prosenttimäärä tarkistetaan soittamalla Suomen tulliviraston infolinjalle tai tarkistamalla se verkkosivuilta. Tullihallitus on julkinen elin, joka neuvoo yritys- ja yksityisasiakkaita puhelimitse.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Alibabasta tilaaminen on huolitsijoidemme osaamista.

Alibabasta tilaaminen – Tilaa tavaroiden kuljetus meiltä

Kuljetamme kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Aina aikataulussa, turvallisesti ja järkihintaan. Autamme myös tullauksessa.

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetukset ketterästi sekä yrityksille että henkilöasiakkaille:

Lisäksi saat meiltä avun Kiinasta tuotavien tuotteiden tullaukseen.

Pyydä tarjous

Meiltä myös suurien tavaroiden kuljetus

Ylärajaa rahdin koolle ei ole. Suurimmat kuljetuksemme ovat kooltaan kymmeniä tonneja ja toteutamme myös kansainväliset erikoiskuljetukset

Teemme kuljetukset luotettavasti ovelta ovelle. Jos rahdilla on kiire, toteutamme sen express rahtina.

Pyydä tarjous

Moderni ja ympäristöystävällinen kalusto

Hyödynnämme kuljetuksissa monipuolista ja modernia kalustoa. Tarjoamme kuljetukseen parhaiten sopivan kuorma-auton ja vaunun tai lavan. Ympäristöä pyrimme kuormittamaan mahdollisimman vähän.

Et tarvitse merirahtiin omaa konttia

Merirahdille tarjoamme konttikuljetuksina osakonttikuljetuksia (LCL, Less than Container Load) sekä täyskonttikuljetuksia (FCL, Full Container Load).

Järjestämme myös kontin, eli et tarvitse omaa konttia. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen kontin kuljetettavan tavaran määrän, mittojen ja muiden ominaisuuksien mukaan.

Toteutamme merirahtina myös Ro-Ro-kuljetukset.

Alibabasta tilaaminen aina kilpailukykyiseen hintaan

Seuraamme tarkasti eri kuljetusmuotojen hinnoittelua ja tarjoamme aina kilpailukykyisen hinnan.

 • Kerromme hintamme kerralla ja tarkasti.
 • Antamamme hinta on ja pysyy ilman piilokuluja.

Palvelemme nopeasti ja henkilökohtaisesti

Kun tilaat kuljetuksen, nimeämme sinulle huolitsijan tiimistämme. Hän vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja dokumentointiin asti. Sama huolitsija toimii yhteyshenkilönäsi kaikissa kuljetuksissasi.

Pyydä tarjous

Valitse helppo ja luotettava tilaaminen Alibabasta.

Valitse helppo ja luotettava Alibabasta tilaaminen

 • Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa. Kysy lisää ja tilaa kuljetus sähköpostitse, puhelimitse tai kätevällä tilauslomakkeella.
 • Toimimme tehokkaasti ja autamme sinua kaikissa kuljetuksesi vaiheissa. Asiakaspalvelumme on logistiikka-alalla Suomen nopein.
 • Huolitsijamme vastaa kuljetuksestasi tilauksesta lastin purkamiseen määräpaikassa asti. Tarpeen tullen tavoitat huolitsijamme helposti ja nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Jos kuljetettavien tavaroiden myyjä tai ostaja on ulkomaalainen, autamme sinua viestinnässä.
 • Asiointi kanssamme on helppoa. Käytämme ymmärrettävää kieltä ja vältämme hankalia logistiikan termejä.
 • Ilmoitamme tavaran noudosta ja toimituksesta tavaran lähettäjälle aina etukäteen. Näin vältetään turhat viivästykset kuljetuksessasi.
 • Palvelumme ja kuljetuksemme hinta sisältää lähetysluetteloiden laatimisen sekä tavaran luovuttamisesta sopimisen (toimitusehtojen mukaisesti) lähettämäsi tavaran vastaanottajan kanssa.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75