Siirry sisältöön

Tullineuvonta

Tullauksen asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa tulleihin ja tullaukseen liittyvissä asioissa. Tilaa tullineuvonta meiltä.

Suomeen tuotavat tavarat pitää tullata ennen kuin ne saa ottaa käyttöön tai myydä. Niistä on myös maksettava tullimaksut, kuten esimerkiksi mahdolliset maahantuontiverot.

Tarjoamme tullineuvonnan palvelut sekä yrityksille että henkilöasiakkaille. Tunnemme Suomen tullin ja tullauksen käytänteet perinpohjaisesti. Työskentelemme Tullin kanssa päivittäin.

Tilaa tullineuvonta meiltä. Säästät aikaa, hermojasi ja rahaa.

Pyydä tarjous

Yksityishenkilön tullineuvonta

Kun saat yksityishenkilönä lähetyksen muualta kuin Suomesta, kuljetusyritys lähettää sinulle siitä saapumisilmoituksen. Saapumisilmoituksessa kerrotaan, täytyykö lähetys tullata.

Tullausta varten tarvitset saapumisilmoituksen lisäksi tiedon siitä, mitä lähetys sisältää ja mikä sen arvo on. Tulli voi lisäksi erikseen pyytää kirjallisen selvityksen lähetyksen sisällöstä ja arvosta. Selvitys voi olla kuitti tai vapaamuotoinen selvitys lähetyksen lähettäjältä.

Pyydä tarjous

Palvelemme henkilökohtaisesti ja järkihintaan

 • Hintamme ovat aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti tullauksen palveluiden hinnoittelua ja tarjoamme neuvonnalle kilpailukykyisen hinnan.
 • Asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa tullaukseen liittyvissä asioissa.
 • Kun käytät palveluamme toistuvasti, sama henkilö tiimistämme toimii yhteyshenkilönäsi.
 • Autamme tarpeen mukaan kaikkien tullauksen asiakirjojen hallinnassa (kauppalasku, pakkausluettelo jne.). Jos asiakirjat eivät ole kunnossa, tullausta ei voida tehdä.
 • Voit käyttää tullauspalveluamme riippumatta siitä, tapahtuuko tavaran kuljetus meidän vai jonkun muun yrityksen toimesta.

Pyydä tarjous

Toteutamme kaikki kansainväliset kuljetukset

Kuljetamme kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota) aina aikataulussa, turvallisesti ja järkevään hintaan.

Palveluihimme kuuluu kuljetukset maalla, merellä, ilmassa ja rautateitse. Lisäksi tarjoamme avun kuljetuksien vakuuttamiseen.

Ylärajaa ulkomaille toimitettavan paketin koolle ei ole. Kuljetamme jopa kymmenien tonnien suuruiset lastit ja toteutamme myös erikoiskuljetukset.

Tarjoamme kansainväliset kuljetukset sekä yrityksille että yksityisasiakkaille.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75