Siirry sisältöön

Pikakuljetus

Meiltä kiireellisiin kansainvälisiin toimituksiin pikakuljetus lentokoneella tai maantiekuljetuksina.

Meiltä kansainvälinen pikakuljetus aina aikataulussa, turvallisesti ja järkevään hintaan. Kuljetamme kaikki televisiota suuremmat tavarat Suomesta ja Suomeen. Emme tee Suomen sisäisiä pikakuljetuksia.

Teemme pikakuljetukset lentokoneella tai maantiekuljetuksina. Valitsemme  toimivimman ratkaisun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Autamme myös tullauksessa.

Ylärajaa pikakuljetuksen koolle ei ole. Kuljetamme jopa kymmenien tonnien suuruiset lastit ja toteutamme myös erikoiskuljetukset.

Pyydä tarjous

Pikakuljetus lentokoneella on nopein vaihtoehto kuljetukseen.

Pikakuljetus kilpailukykyisin hinnoin

Hinta on meillä aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti kuljetuksien keskimääräistä hinnoittelua ja tarjoamme kilpailukykyisen hinnan.

 • Kerromme hintamme kerralla tarkasti.
 • Kun annamme hinnan kuljetuksellesi, se on ja pysyy ilman piilokuluja.
 • Erityisesti arvokkaampiin kuljetuksiin voi olla järkevää ottaa kattavampi vakuutus. Kauttamme saatava tavarankuljetusvakuus kattaa sekä tavaran että kuljetuksen arvon.

Pyydä tarjous

Moderni ja ympäristöystävällinen kalusto

Hyödynnämme kuljetuksissa monipuolista ja modernia kalustoa. Tarjoamme kuljetukseen parhaiten sopivan kuorma-auton ja vaunun tai lavan. Ympäristöä pyrimme kuormittamaan mahdollisimman vähän

Valitse helppo pikakuljetus

 • Asiointi kanssamme on helppoa. Käytämme ymmärrettävää kieltä ja vältämme hankalia logistiikan termejä.
 • Toimimme tehokkaasti ja autamme sinua kaikissa kuljetuksesi vaiheissa. Asiakaspalvelumme on logistiikka-alalla Suomen nopein.
 • Ilmoitamme tavaran noudosta ja toimituksesta tavaran lähettäjälle aina etukäteen. Näin vältetään turhat viivästykset kuljetuksessasi.
 • Palvelumme ja kuljetuksemme hinta sisältää lähetysluetteloiden laatimisen sekä tavaran luovuttamisesta sopimisen (toimitusehtojen mukaisesti) lähettämäsi tavaran vastaanottajan kanssa.
 • Huolitsijamme vastaa kuljetuksestasi tilauksesta lastin purkamiseen määräpaikassa asti. Tarpeen tullen tavoitat huolitsijamme helposti ja nopeasti sähköpostitse tai puhelimitse.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 400 961 200