Siirry sisältöön

Paneuduimme vaarallisten aineiden kuljettamiseen ADR-lisäkoulutuksessa

15.2.2024

Koko logistiikkahenkilöstömme osallistui ADR-lisäkoulutukseen, jossa paneuduimme vaarallisten aineiden kuljettamisen sääntöihin ja käytänteisiin. ADR on kansainvälinen sopimus, joka määrittelee standardit ja vaatimukset vaarallisten aineiden turvalliselle kuljettamiselle maanteillä.

Koulutus aloitettiin yleiskatsauksella ADR:n merkityksestä ja periaatteista. Sen jälkeen perehdyimme syvällisemmin ADR:n yksityiskohtiin, kuten logistiikkatyökaluihin ja lähettäjä-kuljetus-vastaanottaja-rooleihin sekä -vastuisiin.

Koulutuksessa kävimme myös läpi olennaista tietoa dokumentoinnista, käsittelypoikkeuksista ja vuoden 2023 muutoksista. Lisäksi paneuduimme erikseen taulukon 3.2 asettamiin rajoituksiin koskien vaarallisten aineiden kuljettamista pieninä, rajoitettuina ja poikkeuksellisina määrinä.

Koulutuksen suorittaneilla henkilöillä on nyt entistä vahvempi ymmärrys ADR:n periaatteista, logistiikkatyökaluista, lähettäjä-kuljetus-vastaanottaja-rooleista sekä vaarallisten aineiden kuljetuksia koskevista määräyksistä ja muutoksista. Jokainen osallistuja saavutti todistuksen osallistumisesta ja koulutuksen onnistuneesta suorittamisesta.

ADR-koulutus on osa työtämme järjestämiemme vaarallisten aineiden kuljetuksien laadun ja yrityksemme kestävän kehityksen mukaisen toiminnan varmistamisessa.

Mikäli tarvitset apua vaarallisten aineiden kansainvälisissä kuljetuksissa tai haluat lisätietoja muista kuljetuspalveluistamme, ole hyvä ja ota yhteyttä.

Toteutamme kaikki kansainväliset ADR-kuljetukset.

Toteutamme kaikki kansainväliset kuljetukset

 • Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa. Kysy lisää ja pyydä tarjous sähköpostitse, puhelimitse tai kätevällä tilauslomakkeella.
 • Toimimme tehokkaasti ja autamme sinua kaikissa kuljetuksesi vaiheissa. Asiakaspalvelumme on logistiikka-alalla Suomen nopein.
 • Palvelumme ja kuljetuksemme hinta sisältää lähetysluetteloiden laatimisen sekä tavaran luovuttamisesta sopimisen (toimitusehtojen mukaisesti).
 • Autamme sinua sopivimman kuljetusmuodon valitsemissa. Tarjoamme kuljetukset maantiellä, rautatiellä, merellä ja lentäen. Kuljetusmuodon valitsemisessa huomioidaan esimerkiksi kuljetettavat tavarat, aikataulu sekä kuljetuksen hinta.
 • Kanssamme kuljetukset sujuvat vaivattomasti. Halutessasi huolitsijamme hoitaa kaiken yhteydenpidon tavaran lähettäjän tai vastaanottajan kanssa puolestasi.
 • Tavallisen kuljetuspalvelun lisäksi voit tilata pikakuljetuksen, joka varmistaa nopeimman toimituksen.

Pyydä tarjous

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 400 961 200