Siirry sisältöön

IOSS tunniste

IOSS-tunniste (Import One-Stop-Shop) on arvonlisäveron maksamisen erityisjärjestelmä. Autamme IOSS tunnisteessa ja tullauksessa.

Haasteena IOSS tunniste? Tunnemme tullauksen käytänteet perinpohjaisesti ja autamme sinua tullauksen hoitamisessa sääntöjen mukaisesti.

IOSS (Import One-Stop-Shop) on arvonlisäveron maksamisen erityisjärjestelmä enintään 150 euron arvoisille verkko-ostoksille (kuljetuskustannuksia ei lasketa mukaan arvoon).

Yleensä verkkokauppa ilmoittaa IOSS-tunnisteen ja muut tarvittavat tiedot tullausta varten suoraan ostoksesi toimittavalle kuljetusyritykselle ja kuljetusyritys tullaa lähetyksen puolestasi.

Jos tarvitset apua IOSS tunnisteen kanssa, tilaa palvelu meiltä. Tulli on yhteistyökumppanimme ja asiantuntijamme ovat päivittäin yhteydessä Tullin edustajien kanssa.

Tarjoamme avun IOSS tunnisteeseen ja tullaukseen sekä yrityksille että henkilöasiakkaille.

Pyydä tarjous

 

Meiltä myös kansainväliset kuljetukset

Palveluihimme kuuluu myös kansainväliset kuljetukset Suomesta ja Suomeen säännöllisillä lähdöillä. Valitsemme sopivan kuljetusmuodon tarpeidesi mukaan:

Jos kuljetuksella on kiire, ratkaisu on pikakuljetus. Toteutamme myös kansainväliset erikoiskuljetukset.

Pyydä tarjous

Valitse helppo ja nopea IOSS tunniste

 • Tullauksen asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa IOSS tunnisteisiin ja muihin tullaukseen liittyvissä asioissa.
 • Toimimme tullauspalveluissa läpinäkyvästi. Kerromme huolellisesti, miten kuljetuksesi tullimaksut ja arvonlisäverot lasketaan.
 • Tunnemme Tullin toimintatavat, mikä tekee asioinnistamme Tullin kanssa tehokasta.
 • Kun käytät palveluitamme toistuvasti, sama henkilö tiimistämme toimii yhteyshenkilönäsi.
 • Teemme tarvittaessa myös tulliselvityksen sähköisesti puolestasi. Selvityksen jälkeen tulli-ilmoitus toimitetaan sinulle sähköpostitse.
 • Hintamme ovat aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti tullauksen palveluiden hinnoittelua ja tarjoamme kilpailukykyisen hinnan.
 • Voit käyttää tullauspalveluamme riippumatta siitä, tapahtuuko tavaran kuljetus meidän vai jonkun muun yrityksen toimesta.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 400 913 100