Siirry sisältöön

Auton kuljetus Euroopan ulkopuolelta Suomeen

Auton kuljetus Euroopan ulkopuolelta Suomeen ja Suomesta Euroopan ulkopuolelle. Aina aikataulussa, turvallisesti ja järkevään hintaan.

Tarjoamme kuhunkin auton kuljetukseen parhaiten sopivan ratkaisun ja autamme myös tullauksessa. Hintamme kuljetukselle on aina kilpailukykyinen.

Kuljetamme kaikenlaisia henkilöautoja ja pakettiautoja. Toteutamme myös raskaan kaluston kuljetukset (tarvittaessa erikoiskuljetuksina) ja konekuljetukset.

Tarjoamme auton kuljetukset Euroopan ulkopuolelta Suomeen ja Suomesta Euroopan ulkopuolelle sekä yrityksille että henkilöasiakkaille. Emme tee Suomen tai Euroopan sisäisiä auton kuljetuksia.

Pyydä tarjous

Auton kuljetus merikontissa

Jos auto tuodaan merikontissa, kontti sisältyy kuljetuksen hintaan. Me myös vastaamme kontin kuljetuksista lähetyspaikan, satamien ja määränpään välillä.

Jotta auto voidaan kontissa kuljettaa turvallisesti, täytyy lastaaminen tehdä huolellisesti. Vastaamme tästä ja tarjoamme kuljetukselle myös vakuutuksen.

Teemme autojen konttikuljetuksia kaikkiin konttisatamiin ja kaikista konttisatamista, kuten Helsinki, Hamina, Kotka, Rauma ja Oulu.

Ro-Ro-kuljetus

Toinen vaihtoehto on RoRo-kuljetus, joka tarkoittaa kuljetusta satamasta satamaan. Tässä auto ajetaan lähtösatamaan, lähtösatamasta alukseen ja merikuljetuksen jälkeen aluksesta määräsatamaan noudettavaksi.

Teemme autojen Ro-Ro-kuljetuksia kaikkiin Ro-Ro-satamiin ja kaikista Ro-Ro-satamista, kuten Hanko, Vuosaari, Kotka, Turku ja Oulu.

Auton kuljetus aina järkihintaan

Hintamme auton kuljetukselle on aina kilpailukykyinen.

  • Seuraamme tarkasti auton kuljetuksien hinnoittelua.
  • Kerromme auton kuljetuksen hintamme kerralla tarkasti.
  • Kun annamme hinnan autosi kuljetukselle, se on ja pysyy ilman piilokuluja.

Muut palvelumme

Palveluihimme kuuluu myös muut kansainväliset maantiekuljetukset, lentokuljetukset, merikuljetukset ja rautatiekuljetukset. Lisäksi tarjoamme avun tullaukseen ja kuljetusvakuutuksiin.

Hyödynnämme kuljetuksissa monipuolista ja modernia kalustoa.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

  • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
  • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
  • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

  • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
  • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
  • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75