Siirry sisältöön

Kuorma auto kuljetus aina aikataulussa ja järkihintaan

Meiltä kuorma auto kuljetus kansainvälisesti Suomesta ja Suomeen. Tutustu ja tilaa.

Meiltä kansainvälinen kuljetus kuorma-autolla säännöllisillä lähdöillä ovelta ovelle. Teemme kuljetukset tavaran määrän ja laadun mukaan räätälöitynä.

Kuljetamme kuorma-autoilla kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Ylärajaa kuljetuksen koolle ei ole. Kuljetamme jopa kymmenien tonnien suuruiset lastit ja toteutamme myös erikoiskuljetukset.

 • yksittäiset kuormalavat
 • osakuormat (LTL)
 • täyskuormat (FTL)

Käytämme kuljetuksissa moderneja, ympäristöä mahdollisimman vähän rasittavia kuorma-autoja. Autamme tarvittaessa myös lastaamisessa ja purkamisessa, käyttämällä nostolaitteella varustettua kuorma-autoa.

Palvelemme ketterästi sekä yrityksiä että yksityisasiakkaita. Emme tee Suomen sisäisiä kuljetuksia.

Meiltä kuorma auto kuljetus järkihintaan.

Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa

Palveluumme kuuluu sinulle henkilökohtaisesti nimetty huolitsija, joka vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja kuljetuksen dokumentointiin asti. Sama huolitsija palvelee sinua henkilökohtaisesti kaikissa kuljetuksissasi.

Huolehdimme puolestasi myös kansainvälisestä autorahtikirjasta (CMR).

Kun tavaroiden lastaaminen tai purku tapahtuu EU-alueen ulkopuolella, esimerkiksi Norjassa, Turkissa tai Kiinassa, huolitsijamme auttaa sinua tullimuodollisuuksien hoitamisessa asianmukaisesti.

Kuorma-auto kuljetus hinta on kohdallaan

Seuraamme tarkasti eri kuljetusmuotojen hinnoittelua ja tarjoamme kuljetuksillemme aina kilpailukykyisen hinnan. Kerromme hintamme myös kerralla ja tarkasti. Kun annamme hinnan kuljetukselle, se on ja pysyy ilman piilokuluja.

Valitse helppo ja nopea kuorma-auto kuljetus

 • Asiointi kanssamme on helppoa ja nopeaa. Kysy lisää ja pyydä tarjous sähköpostitse, puhelimitse tai kätevällä tilauslomakkeella.
 • Kanssamme kuljetukset sujuvat vaivattomasti. Halutessasi huolitsijamme hoitaa kaiken yhteydenpidon tavaran lähettäjän tai vastaanottajan kanssa puolestasi.
 • Toimimme tehokkaasti ja autamme sinua kaikissa kuljetuksesi vaiheissa. Asiakaspalvelumme on logistiikka-alalla Suomen nopein.
 • Jos kuljetettavien tavaroiden myyjä tai ostaja on ulkomaalainen, autamme sinua viestinnässä.
 • Ilmoitamme tavaran noudosta ja toimituksesta tavaran lähettäjälle aina etukäteen. Näin vältetään turhat viivästykset kuljetuksessasi.

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75