Siirry sisältöön

Kuljetus Amazon meiltä

Toteutamme kaikenlaiset kuljetukset Amazonin keskusvarastoon ja Amazonin keskusvarastolta Suomeen. Kuljetus Amazon aina aikataulussa, turvallisesti ja järkevään hintaan.

Tarvitsetko kuljetuksen Suomesta Amazonin keskusvarastolle tai Amazonin keskusvarastolta Suomeen? Kuljetamme kaikki televisiota suuremmat tavarat (vähintään 0,25 kuutiota). Autamme myös tullauksessa.

Amazon on maailman suurin verkkokauppa-alusta, jossa voit myydä tuotteitasi. Tavaroiden lähettäminen Amazonin keskusvarastoon (“täyttökeskukseen”) on monimutkaisempaa kuin tavallinen rahti. Tämä johtuu erityisesti haastavista tullauksen käytänteistä.

Toteutamme Amazon-kuljetukset yhdessä USA:laisen kumppanimme kanssa, joka on Amazonin akkreditoima. Tarjoamme myös palvelun tavaroiden palauttamiseen Amazonilta. Tällöin haemme mahdollisuuksien mukaan verovapautusta tuontitulleista ja arvonlisäverosta.

Pyydä tarjous

Toimi näin

Kun lähetät tavaroita Amazonin keskusvarastoon USA:ssa, vastuu tullimuodollisuuksista on yleensä sinulla. Tavaroiden lähettäjänä olet siis vastuussa siitä, että kaikki tarvittavat kaupalliset asiakirjat, tulliselvitykset, verot ja tullimaksut hoidetaan asianmukaisesti.

  • Lähetä meille hintapyyntö kaupallisilla asiakirjoilla, joihin kuuluu ainakin lasku ja pakkausluettelo. Selvitämme asiakirjojen perusteella HS-koodin ja laskemme rahtihinnan. Lisäksi tarkistamme yhteistyössä kumppanimme kanssa USA:n veroviranomaisten soveltamat tuontiverot kyseisille tavaroille.
  • Jos sinulla ei vielä ole kyseisiä asiakirjoja, autamme sinua niiden laatimisessa (60 € + alv. 24%). Tulliselvittäjämme on sinuun yhteydessä ja pyytää tarvittavat lisätiedot rahtihinnan ja tuontiverojen laskemista varten.

Pyydä tarjous

Ympäristöystävällinen kalusto

Hyödynnämme kuljetuksissa monipuolista ja modernia kalustoa. Tarjoamme kuljetukseen parhaiten sopivan kuorma-auton ja vaunun tai lavan. Teemme myös merikuljetukset ja lentokuljetukset. Ympäristöä pyrimme kuormittamaan mahdollisimman vähän.

Kuljetus Amazon turvallisesti ja aikataulussa.

Aina kilpailukykyinen hinta kuljetus Amazon

Seuraamme tarkasti eri kuljetusmuotojen hinnoittelua ja tarjoamme kuljetuksille aina kilpailukykyisen hinnan.

Kun tilaat kuljetuksen, kerromme hintamme kerralla ja tarkasti. Antamamme hinta on ja pysyy ilman piilokuluja.

Kuljetus Amazon aina kilpailukykyiseen hintaan.

Palvelemme henkilökohtaisesti kuljetus Amazon

Kun tilaat kuljetuksen, nimeämme sinulle huolitsijan tiimistämme. Hän vastaa kuljetuksen toteuttamisesta tavaroiden toimittamiseen ja dokumentointiin asti. Sama huolitsija toimii yhteyshenkilönäsi kaikissa kuljetuksissasi.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

  • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
  • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
  • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

  • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
  • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
  • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 400 913 100