Siirry sisältöön

Japani tullimaksu

Japani tullimaksu, tullaus ja kuljetukset. Tilaa apu meiltä.

Tarvitsetko apua Japanin tullimaksuissa? Tunnemme Suomen tullin ja tullauksen käytänteet perinpohjaisesti ja autamme sinua tullimaksujen hoitamisessa sääntöjen mukaisesti.

Tarjoamme avun tullimaksuihin sekä yrityksille että henkilöasiakkaille. Tunnemme Tullin toimintatavat, mikä tekee asioinnistamme Tullin kanssa tehokasta.

Pyydä tarjous

Hoidamme puolestasi asioinnin Tullin kanssa. Tulli on yhteistyökumppanimme ja asiantuntijamme ovat päivittäin yhteydessä Tullin edustajien kanssa.

Tullimaksujen lisäksi autamme esimerkiksi tulli-ilmoituksen tekemisessä ja tullikoodien selvittämisessä. Palveluihimme kuuluu myös kuljetukset maalla, merellä, ilmassa ja rautateitse.

Yritysasiakkaiden Japani tullimaksu

Yrityksien velvollisuudet ja vastuut tullauksessa ovat henkilöasiakkaita laajemmat. Käytännössä lähes kaikki kansainväliset rajat ylittävät lähetykset ovat tullimaksu- ja verotarkistusten alaisia. Tulliviranomaisten laskelmat maksuista perustuvat kauppalaskuun ja muihin oleellisiin asiakirjoihin.

Henkilöasiakkaat

Henkilöasiakkaan toimesta tehtävään tullaukseen ja maksettavien maahantuontiverojen (arvonlisävero, tullimaksu ja valmistevero) määrään vaikuttavat paketin arvo ja se, mistä maasta paketti tulee.

Japani tullimaksu helposti ja nopeasti

 • Toimimme tullauspalveluissa läpinäkyvästi. Kerromme huolellisesti, miten kuljetuksesi tullimaksut ja arvonlisäverot lasketaan.
 • Tullauksen asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa tullimaksuihin ja tullaukseen liittyvissä asioissa.
 • Kun käytät palveluitamme toistuvasti, sama henkilö tiimistämme toimii yhteyshenkilönäsi.
 • Teemme tulliselvityksen sähköisesti puolestasi. Selvityksen jälkeen tulli-ilmoitus toimitetaan sinulle sähköpostitse.
 • Hintamme ovat aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti tullauksen palveluiden hinnoittelua ja tarjoamme tullimaksujen selvitykselle kilpailukykyisen hinnan.
 • Voit käyttää tullauspalveluamme riippumatta siitä, tapahtuuko tavaran kuljetus meidän vai jonkun muun yrityksen toimesta.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 9 427 228 75