Siirry sisältöön

Fedex tulliselvitys nopeasti ja sääntöjen mukaan

Meiltä Fedex tulliselvitys. Asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa tulliselvitykseen ja muihin tullaukseen liittyvissä asioissa.

Jos sinulle on saapunut paketti Fedexin tulliterminaaliin, autamme Fedex tulliselvitys tekemisessä. Tarjoamme palvelut tulliselvityksen tekemiseen sekä yrityksille että henkilöasiakkaille.

Sinun ei tarvitse käyttää Fedexin tulliterminaalin tullausosaston palvelua, vaan voit itse valita tulliasioitsijan.

Tarjoamme palvelut tulliselvityksen tekemiseen sekä yrityksille että henkilöasiakkaille.

Tunnemme Suomen tullin ja tullauksen käytänteet perinpohjaisesti. Autamme sinua tulliselvityksen tekemisessä sääntöjen mukaisesti.

Pyydä tarjous

Mikä on tulliselvitys?

Suomeen tuotaville tavaroille pitää tehdä tulliselvitys, ennen kuin ne saa ottaa käyttöön tai myydä. Niistä on myös  maksettava tullimaksut, kuten esimerkiksi mahdolliset maahantuontiverot. Vastaavasti tulliselvitys täytyy tehdä myös viennissä EU:n ulkopuolelle.

Tulliselvityksen tarkoituksena on todeta, onko tavara tullivapaa tai pitääkö siitä maksaa tullia eli tulliveroa. Tulliselvityksessä Tullille tai muulle tullausasioita hoitavalle viranomaiselle esitetään tullattava tavara ja osoitetaan mukana kuljetettavan, lähetettävän tai tilatun tavaran arvo ja määrä.

Autamme myös esimerkiksi tullimaksujen selvittämisessä ja tullikoodeissa Lisäksi palveluihimme kuuluu kuljetukset maalla, merellä, ilmassa ja rautateitse.

Pyydä tarjous

Tulliselvityksen palvelumme yrityksille

Kun yritys vastaanottaa tavaraa EU:n tulli- ja veroalueen ulkopuolelta tai EU:n tullialueelta mutta sen veroalueen ulkopuolelta, siitä on yleensä tehtävä tulliselvitys.

Tavarat on tulliselvitettävä ennen kuin ne saa ottaa käyttöön tai myydä. Niistä on maksettava myös mahdolliset maahantuontiverot. Käteisasiakkaan pitää maksaa tullilasku ennen tavaroiden luovutusta.

Vastaavasti tulliselvitys tarvitaan, kun tavaraa viedään EU:n ulkopuolelle.

Asiantuntijamme auttavat tarvittavien asiakirjojen määrittelemisessä ja tullimuodollisuuksien suorittamisessa.

Yksityishenkilön tulliselvitys

Kun saat yksityishenkilönä lähetyksen muualta kuin Suomesta, kuljetusyritys lähettää sinulle siitä saapumisilmoituksen. Saapumisilmoituksessa kerrotaan, täytyykö lähetys tullata.

Tullausta varten tarvitset saapumisilmoituksen lisäksi tiedon siitä, mitä lähetys sisältää ja mikä sen arvo on. Tulli voi lisäksi erikseen pyytää kirjallisen selvityksen lähetyksen sisällöstä ja arvosta. Selvitys voi olla kuitti tai vapaamuotoinen selvitys lähetyksen lähettäjältä.

Voit tehdä tulliselvityksen itse Tullin palvelussa tai ostaa sen palveluna meiltä.

Pyydä tarjous

Fedex tulliselvitys helposti ja nopeasti

 • Hintamme ovat aina kohdallaan. Seuraamme tarkasti tullauksen palveluiden hinnoittelua ja tarjoamme tulliselvityksen tekemiselle kilpailukykyisen hinnan.
 • Tulliselvitysten asiantuntijamme on henkilökohtaisesti apunasi kaikissa tulliselvitykseen liittyvissä asioissa.
 • Kun käytät tulliselvityksemme palvelua toistuvasti, sama henkilö tiimistämme toimii yhteyshenkilönäsi.
 • Tulliselvityksessä autamme tarpeen mukaan kaikkien tullauksen asiakirjojen hallinnassa (kauppalasku, pakkausluettelo jne.). Jos asiakirjat eivät ole kunnossa, tullausta ei voida tehdä.
 • Voit käyttää tullauspalveluamme riippumatta siitä, tapahtuuko tavaran kuljetus meidän vai jonkun muun yrityksen toimesta.

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö

Ole hyvä ja täytä lomake huolellisesti. Vähintään tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Miksi ETS Logistics?

Tarjoamme kaikenlaiset kansainväliset kuljetuspalvelut Suomesta ja Suomeen. Toimitamme kuljetuksesi perille aina aikataulussa ja turvallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja nopeasti. Autamme tilauksen tekemisessä, eri kuljetusmuotojen lakisääteisissä vaatimuksissa, tullauksessa ja muissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä.

 • Vastaamme kyselyihin vain minuuteissa (ma-pe klo 9:00-17:00)
 • Henkilökohtainen huolitsija aina apunasi
 • Kattava asiantuntemus ja neuvonta kaikissa kuljetuksissa

Tiimimme palveluksessasi

 • Tiimiimme kuuluu 15 osaavaa ja henkilökohtaisesti palvelevaa kuljetuksien asiantuntijaa.
 • Autamme sinua kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä tilauksen tekemisestä tullaukseen.
 • Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa.

Yhteistyökumppaneitamme Suomessa

Huolitsijamme ja muut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä. Vastaamme kyselyihin arkisin klo 9.00-17.00 vain minuuteissa ja palvelemme henkilökohtaisesti. Kysy lisää tai tilaa kuljetus.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

+358 400 961 200